Tavaszi répasaláta mézes-mustáros öntettel

Tavaszi répasaláta mézes-mustáros öntettel

Egészségtipp Nagypéntekre: Könnyű, friss saláta a húsvéti asztalra!
 
A húsvéti lakomák mellé jól jön egy könnyű, frissítő fogás is! Ez a tavaszi répasaláta tökéletes kiegészítője a sonkának és a főtt tojásnak, miközben üdítően könnyű és tele van vitaminnal!
 
Tavaszi répasaláta mézes-mustáros öntettel
  • 2 sárgarépa & ½ alma (reszelve)
  • 1 evőkanál citromlé
  • 1 teáskanál méz
  • 1 teáskanál mustár
  • 1 evőkanál olívaolaj
  • Só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
  1. Keverd össze a répát és az almát.
  2. Készítsd el az öntetet, majd locsold rá.
  3. Keverd össze, és már tálalhatod is a húsvéti finomságok mellé!
Scroll to Top