Tavaszi bulgur saláta szőlővel, pirított magvakkal és fetával

Tavaszi bulgur saláta szőlővel, pirított magvakkal és fetával

Egészséges receptötlet hétfőre: Friss ebéd egy mozgalmas hétvége után! 
 
Tavaszi bulgur saláta szőlővel, pirított magvakkal és fetával
  • ½ bögre főtt bulgur
  • 1 marék friss szőlő (félbevágva)
  • 1 marék rukkola vagy bébispenót
  • 30–40 g feta sajt (összemorzsolva)
  • 1 evőkanál pirított tökmag vagy napraforgómag
  • 1 evőkanál olívaolaj + pár csepp citromlé
  • Só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
  1. Főzd meg a bulgurt, majd keverd össze a rukkolával, szőlővel, fetával és magvakkal.
  2. Locsold meg olívaolajjal és citromlével.
Friss, üde, picit krémes – tökéletes a borfesztiválos hétvége utáni könnyű újrakezdéshez!
Scroll to Top