Petrezselymes újkrumpli sült gomolyával és citromos salátával

Petrezselymes újkrumpli sült gomolyával és citromos salátával

Receptötlet Pünkösd hétfőre: Könnyű, mégis ünnepi húsmentes ebéd! 

Petrezselymes újkrumpli sült gomolyával és citromos salátával

– 4-5 kisebb újkrumpli
– 80–100 g gomolya vagy grillsajt
– 1 evőkanál olívaolaj
– Friss petrezselyem
– Só, bors

Salátához:
– 1 marék rukkola
– ½ kígyóuborka (szeletelve)
– Citromlé + pár csepp olívaolaj

Elkészítés:
1. Főzd meg az újkrumplit héjában, majd forgasd össze petrezselyemmel, olívaolajjal, sóval, borssal.
2. A gomolyát szeleteld fel, süsd aranybarnára grillserpenyőben vagy sütőben.
3. Tálald friss, citromos salátával – frissítő, ünnepi, húsmentes fogás!

 Tökéletes Pünkösd hétfői ebéd a családi asztalra – egyszerű, de mégis különleges!

Scroll to Top