Fűszeres tőkehal párolt zöldségekkel és kuszkusszal

Fűszeres tőkehal párolt zöldségekkel és kuszkusszal

Egészséges ebédtipp hétfőre: Könnyű, fehérjedús ebéd a hét indításához! 
 
Fűszeres tőkehal párolt zöldségekkel és kuszkusszal
  • 1 szelet tőkehalfilé
  • ½ teáskanál füstölt paprika + ½ teáskanál oregánó
  • ½ citrom leve
  • ½ bögre főtt kuszkusz
  • 1 marék párolt brokkoli és sárgarépa
  • Só, bors, olívaolaj ízlés szerint
Elkészítés:
  1. Dörzsöld be a tőkehalat fűszerekkel, citromlével, sóval és borssal.
  2. Süsd meg serpenyőben vagy sütőben 10-12 perc alatt.
  3. Közben főzd meg a kuszkuszt és párold meg a zöldségeket.
  4. Tálald együtt, és locsold meg egy kevés extra citromlével!
Könnyű, ízletes és tele van omega-3-mal!
Scroll to Top