Zabpelyhes-áfonyás keksz

Zabpelyhes-áfonyás keksz

Receptötlet hétvégére: Zabpelyhes-áfonyás keksz – bűntudatmentes finomság
 
Hozzávalók (kb. 12 darabhoz):
150 g aprószemű zabpehely
2 db tojás
2 evőkanál méz
50 ml kókuszolaj
1 teáskanál sütőpor
1 marék friss vagy fagyasztott áfonya
 
Elkészítés:
  1.  Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra.
  2.  Keverd össze a zabpelyhet, a tojásokat, a mézet, a kókuszolajat és a sütőport.
  3.  Forgasd bele az áfonyát.
  4.  Formázz kis halmokat sütőpapírra, majd süsd 12–15 percig.
Puha, illatos, tele rosttal – a délutáni kávé mellé tökéletes!
Scroll to Top