Mediterrán paradicsomos halragu

Mediterrán paradicsomos halragu

Receptötlet hétfőre: Mediterrán paradicsomos halragu
Gyors, egészséges és tele van ízekkel – tökéletes főétel a nyárra! 
 
Hozzávalók (4 adag):
  • 400 g fehér húsú halfilé (pl. tőkehal)
  • 1 fej hagyma, 2 gerezd fokhagyma
  • 400 g darabolt paradicsom
  • 1 kisebb cukkini, 1 piros kaliforniai paprika
  • Olívaolaj, oregánó, bors, só
  • Olajbogyó (ízlés szerint)
Elkészítés:
  1. Pirítsd meg a hagymát, fokhagymát olívaolajon, add hozzá a zöldségeket, paradicsomot és fűszereket.
  2. Rövid főzés után mehet bele a darabolt hal és az olajbogyó – párold készre kb. 10 perc alatt.
  3. Tálald bulgurral, barna rizzsel vagy önmagában!
Könnyű, tápláló, igazi mediterrán ízvilág!
Scroll to Top