Joghurtos uborkaleves kaporral

Joghurtos uborkaleves kaporral

Receptötlet hétfőre: Nyári megújulás egy tányérban! 
 
Joghurtos uborkaleves kaporral (hidegen tálalva)
  •  1 közepes kígyóuborka (lereszelve vagy apró kockákra vágva)
  •  2 dl natúr joghurt (vagy növényi joghurt)
  •  ½ gerezd fokhagyma (reszelve – el is hagyható)
  •  Friss kapor (aprítva)
  •  ½ citrom leve
  •  Só, bors ízlés szerint
  •  ½ dl hideg víz a hígításhoz
Elkészítés:
  1.  Keverd össze a joghurtot a citromlével, fokhagymával, kaporral.
  2.  Add hozzá az uborkát, sózd, borsozd, és hígítsd ízlés szerint.
  3.  Tedd hűtőbe legalább 30 percre – jól behűtve az igazi!
Frissítő, könnyű és probiotikumban gazdag – ideális nyári hétindító leves!
Scroll to Top