Sült zöldséges saláta fetával

Sült zöldséges saláta fetával

Egészséges receptötlet: Könnyű, mégis laktató zöldséges-fetás tál!
Sült zöldséges saláta fetával
  •  ½ padlizsán és ½ cukkini (szeletelve)
  •  1 marék koktélparadicsom (felezve)
  •  40 g feta sajt (morzsolva)
  •  1 marék rukkola vagy bébispenót
  •  1 teáskanál olívaolaj
  •  Pár csepp citromlé
  •  Só, bors, oregánó vagy bazsalikom
Elkészítés:
  1.  A padlizsánt, cukkinit és paradicsomot locsold meg olívaolajjal, fűszerezd, és süsd meg 180°C-on kb. 15–20 percig.
  2.  Egy tálban keverd össze a sült zöldségeket a salátával, morzsold rá a fetát.
  3.  Locsold meg citromlével, szórd meg friss fűszernövénnyel.
Egyszerű, mégis ízekben gazdag hétfői ebéd vagy vacsora!
Scroll to Top