ZSÍRTÖRŐ

A készülékbe épített görgős rudak a test minden részén átgyúrják a szöveteket, és így gyorsítják a nyirokkeringést. Kiválóan alkalmas narancsbőr kezelésére és megelőzésére, alakformálásra, sportolóknak bemelegítésre, izomlazításra, izületi problémák kezelésére, zsírégetésre. Felfrissíti a testet, a vérerek kitágulva újraélednek, így több vért és oxigént szállítanak a sejtekhez. A vérkeringés és az anyagcsere felélénkül, a szövetek víztelenítése és salaktalanítása aktiválódik.

A kezelést a lábaknál kezdjük el, (külső és belső combok, vádli) azután alulról felfelé kell minden egyes testrészt átmasszírozni. A görgős masszázs használatával önmagában is figyelemreméltó eredményt érhetünk el, amit még tovább fokozhatunk, ha sok vizet iszunk, mert elősegítjük a szövetekből a mérgek és a salakanyag elszállítását.

A zsírtörő használható más edzésprogram részeként is, vagy csak a test komplett átmasszírozására. Használata egyszerű és kényelmes. Használat után energiával feltöltődve és felfrissülve érzi majd magát.