Infraszauna

Előszeretettel ajánljuk Vendégeink számára az infraszauna használatát egészségmegőrzés ill. az edzések kiegészítése céljából. Az infrasugarak mélyen a bőr alá hatolnak, ahol méregtelenítő és sejtregeneráló hatást fejtenek ki. Használata során akár 900 kalóriát is felhasznál a szervezet 30 perc alatt, amely egy 15 kilométeres futótréningnek felel meg, ebből következően pozitív befolyással van az alakformálásra.

Emellett számos módon gyakorol jó hatást az egészségre is: csillapítja az ízületi-, izom-, és csontfájdalmakat, görcsöket, javítja a vérellátást, növeli a szervezet ellenálló képességét, méregtelenít. Az intenzív verejtékezés hozzájárul a pórusok megtisztulásához, így az infraszauna használata a bőrt is szépíti.

Sportolók számára is kiváló kiegészítő kezelést nyújthat az infraszauna, bemelegítés céljából, sportsérülések elkerülése végett, illetve izomlazító hatása is figyelemre méltó.

Az infraszauna 40-60°C-on fejti ki ideális hatását, nem terheli a szervezetet, így alkalmazásához kapcsolódóan nincs ellenjavallat, az időtartamra kell csak figyelni.

Összegezve tehát az infraszauna használata melletti érvek: 
- Különböző betegségek, mint az izom és ízületi betegségek, sportsérülések, különböző hát- gerinc- és végtagfájdalmak, szív- és érrendszeri betegségek és allergiás bántalmak kezelésére kiváló
- A közérzetet pozitívan befolyásolja és csökkenti a fáradságot
- Egészséges szervezet ellenálló képességének a megőrzésében is segít, ugyanis az infraszauna kiváló immunerősítő
- Növeli a vérkeringés intenzitását, ami a szív működésének hatékonyságát fokozza
- Izzadás által méregteleníti a szervezetet
- Nagyszerű kalória- és zsírégetésre
- Depresszió- és stressz megelőző hatása van
- A nők makacs ellenségénél, a narancsbőr (cellulitisz) eltüntetésénél is csodákra képes
- Infraszauna használat során a ráncok kisimulnak, a bőr feszesebbé és fiatalosabbá válik

12