1

Dr Oláh Hanna Zsófia

Oláh Hanna Zsófia vagyok, 10 éves korom óta a fitness világában élek, szinte ebben nőttem fel. 14 évig táncoltam, több különböző stílust is kipróbáltam a balettól a társastáncon át egészen a hip-hop és a zumbáig.

Oktatni 17 évesen kezdtem és a mai napig foglalkozom személyi edzés keretében kondícionáló edzés tartásával. Célom, hogy minden vendégemnek átadjam a mozás szeretetét, hogy ne csupán az alakváltozás (fogyás, erősödés) legyen a legfontosabb, hanem hogy az edzés mind testi mind lelki feltöltődést nyújtson.

Törekszem arra, hogy az általam irányított edzések maximálisan személyre szabottak legyenek, minden vendégem igényeinek, képességeinek, fejlődésének megfeleljenek. Számomra nagyon fontos, hogy mindenben megtaláljuk az örömet okozó pozitív dolgokat!

Az edzés alatt csak te, én és a célod vagyunk!! Várlak sok szeretettel :)

I am zsofia hanna olah. I've lived and grown up in the world of fitness since i was 10 years old. I've been dancing for 14 years and tried various dance styles over time such as ballet, ballroom dancing, hip-hop and zumba.

I became fitness trainer at age 17 and i am working as a personal trainer ever since. My goal is to teach my clients the love and enthusiasm for exercise. Beyond focusing purely on the body and body shape (such as losing weight, toning, strengthening) i promote and support holistic, physical, emotional recovery, fitness and health.

I aim to provide personally tailored training session that suit my clients' needs, abilities and development. Above all i find positive attitude and thinking very important and i'd like to share this with my clients.

Only you and i are at the session, together with your goal!

Baksa Balázs

31 éves korom ellenére sok sportágban eredményes múlttal rendelkezem. Már kisgyermek korom óta lételemem a mozgás. Először úszással foglalkoztam, majd jött a kenu, a birkózás, aztán a tae-kwon-do, majd a kick-box.

Gyermekként görkorcsolyáztam is, amelyből mára már csak az maradt, hogy pár éve görkorcsolya edzőként is tevékenykedem. Számos versenyen vettem részt, mégis váltottam, s az erőemelés lett a fő sport az életemben. Hozzáértő edzők munkája mellett - akiknek ezúton is köszönöm -, több magyar bajnoki dobogós helyezést sikerült megszereznem.

Mindig is a legjobb szerettem volna lenni, minél jobban megismerni az emberi testet, izomzatot, annak fejlesztését és az egészséges, helyes táplálkozást. Ezért az erőemelés mellett a testépítéssel kezdtem behatóbban foglalkozni, először csak autodidakta módon, majd iskolarendszerű képzésben is.

12 éve foglalkozom az egészséges, sportos, esztétikus fizikum felépítésével. Néhány éve testépítő versenyzőkkel edzettem együtt, így testközelből nézhettem végig az edzéseiket, a segítségemmel készültek fel a versenyekre, sőt a bajnokságokon is közvetlenül mellettük élhettem át a versenyzés izgalmait. 2011.-ben, testépítő és fitnesz sportedző képesítést szereztem.

Sportolással eltöltött idő alatt tapasztaltam meg, hogy mekkora jelentősége van a megfelelő táplálkozásnak és egészséges táplálék kiegészítők tudatos használatának, a minőségi fogyás, esztétikus, egészséges és erős izomzat, testalkat kialakításához valamint megőrzéséhez.

Miért edz és változz velem?

Mivel évek óta személyi edzőként, szakmai hozzáértéssel segítem a sportolni, változni egészségesebbé válni vágyókat. Tudom, hogy mire lesz szükséged a megfogalmazott célok eléréshez, ha ehhez te (Ön) is kellően elszánt partner vagy.

Kalics Barbara

Kalics Barbara vagyok, személyi edző, pszichológus. Sportoló múltam már 3 évesen kezdődött, 20 éves koromig versenyszerűen úsztam. Ennek köszönhetően az életem természetes része lett a sport, az egészségtudatosság. Később, az egyetemi évek alatt ismerkedtem meg az edzőtermek világával, és 2014-ben testépítés-fitness sportedző képesítést szereztem.

Pszichológusi és edzői szemléletem jól kiegészítik egymást, mindig is elválaszthatatlannak tartottam az egészséges testet és az egészséges lelket. „Ép testben ép lélek” – tartja a mondás, de a sokszor idézett fordulat nagyon is igaz. Így nálam az edzések során a vendégeim maximálisan személyre szabott edzéstervet kapnak, olyan eszközökkel és gyakorlatokkal dolgozunk, melyek pozitív élményt váltanak ki.

Fontos számomra, hogy az edzések során hosszú távú, életmódbeli változást is elérjünk: ne teher legyen a sport és az egészségre való odafigyelés, hanem a mindennapok természetes része.

Célom, hogy a vendégeim megtapasztalják, hogy a mozgás örömet és egészséget tud adni, mind a testnek, mind a léleknek!