Szeretettel üdvözlünk a beFiT Speedfitness Studio weboldalán!

Amennyiben egy olyan helyet keresel, ahol senki nem zavar edzés közben, ahol nincsenek kíváncsi tekintetek és ahol az edző minden figyelmét Neked szenteli, akkor jó helyen jársz.

Stúdiónkban kizárólag személyi edzés és páros edzés keretében foglalkozunk Vendégeinkkel, hiszen így tudjuk folyamatosan biztosítani a megfelelő szakmai felügyeletet. Legyen célod az alakformálás, izomépítés, a fogyás vagy akár az állóképességed növelése, ránk mindenben számíthatsz. Széles eszköztárunknak köszönhetően sokoldalú edzéseket tudunk nyújtani Neked, melyeket szakmailag felkészült, elhivatott edzőink egyedileg a Te igényeidnek megfelelően állítanak össze.

Célunk, hogy minden hozzánk forduló Vendégünket olyan pozitív változások megszilárdulásához segítsük hozzá, amelyek által a mozgás és az egészségtudatos táplálkozás életmóddá válik, mindezt kellemes környezetben, változatos és üdítő foglalkozások során.

A rehabilitációt igénylőktől kezdve egészen a versenysportot űzőkig bárki megtalálhatja nálunk a számára legmegfelelőbb mozgásformát.

Stúdiónkban a különböző típusú edzések mellett lehetőség van Body Space Vacu Therm (infra- és vákuum) fekvőbicikli és zsírtörő gép használatára, továbbá szolgáltatásaink között megtalálható a szolárium is.


beFiT, ahol csak Te vagy és a célod!