Szolgáltatásaink

 • Speedfitness 25'
 • E-FIT 25'
 • Hypoxi trainer automatic 30'
 • Csúcskategóriás vibró szolárium
 • Személyi edzés 40'
 • Zsirtörö 10' vagy 15'
 • Trx személyi edzés 40'
 • Testfogyasztás

 

 • Sportolók teljesítmény fokozó edzése
 • Táplálkozási, életviteli tanácsadás
 • Professzionális sminkkészítés

 

ÁRAINK

AKCIÓINK

Hypoxi trainer automatic

hipoxy Hypoxi trainer automatic a szép bőrért

1 hónap alatt formába hozunk, egy-két ruha méret csökkenés elérhető már 20 alkalmas kezeléssel.
zsírégestés
bőrfeszesítés
méregtelenítés
nyirokkeringés fokozása
narancsbőr eltüntetése
4. perctől zsírt éget

Tény: a zsír mindig onnan bomlik le először, ahol a legkönnyebben elérhető, és sajnos nem onnan, ahova a legtöbb rakódott le. Mindannyiunknak ismerős jelenség, hogy előbb fogyunk bárhonnan, mint a popsiból, combokból… Ahol makacs a zsírlerakódás, sokkal rosszabb a vérkeringés is a szövetekben. (Ezt egyszerűen ellenőrizhetjük is, egy harminc perces edzést követően meg kell nézni, mennyire hűvös a bőrünk. Minél hűvösebb, annál rosszabb a keringés.) A hypoxi célja a problémás területek vérkeringését javítani, ennek érdekében összeköti a természetgyógyászatból jól ismert köpölyözés alapelvét egy zsírégető edzéssel.
A kezelés alatt egy derékig érő, kapszulaszerű gépben ülünk, amelyben egy bicikli van beépítve. 30-40 percet kell tekerni közepes intenzitással, közben érezzük, ahogy a nyomás a kapszulában hol csökken, hol nő. Az érzés olyan, mint egy jóleső nyirokmasszázsnál.
A hypoxi kezelések előtt és után két órával, kérjük a dohányzás mellőzését.
Hypoxizás előtt két órával fogyasszunk könnyen felszívódó szénhidrátokat, hypoxizás után a nap folyamán csak fehérje típusú táplálkozás lehetséges, kiegészítve alacsony szénhidrát tartalmú zöldségekkel.
Napi ajánlott cukormentes folyadékbevitel 2,5 - 3 liter.
Hypoxizás előtt és után 8 órával fizikálisan megterhelő tevékenység pl. sport, masszázs, nem végezhető, mert a hypoxizáskor a szervezetben elindított változások leállnak.
Öltözet a kezelés alatt: bő pamut poló, a tekeréshez edzőcipő vagy papucs.

Ajánlott kezelés: heti 3x30-35 perc. Korhatár nélkül, férfiak és nők is végezhetik.

ZsírtörÔ

zsírtörőKészülékünk kiválóan alkalmas narancsbőr kezelésére és megelőzésére, alakformálásra, sportolóknak bemelegítésre, izomlazításra, izületi problémák kezelésére, zsírégetésre. Felfrissíti a testet, a vérerek kitágulva újraélednek, így több vért és oxigént szállítanak a sejtekhez. A vérkeringés és az anyagcsere felélénkül, a szövetek víztelenítése és salaktalanítása aktiválódik.
A zsítrörő használható más edzésprogram részeként is, vagy csak a test komplett átmasszírozására. Használata egyszerű és kényelmes. Használat után energiával feltöltődve és felfrissülve érzi majd magát.

 

 

Professzionális smink készítés

Profi minőségű anyagokkal : ünnepi, alkalmi, menyasszonyi, fantázia, fotózáshoz smink készítés minden korosztálynak.
Smink elkészítése külső helyszínen is!

page contents